29 juni : Circus-concerten

Datum: 29 juni 2019
Tijd: 14:00 & 19:30 uur
Locatie: Hoofdstraat ’s Gravenmoer

Nog nooit eerder stond er een circus in ’s Gravenmoer! Maar op 29 juni is het zover, dan staat er een circustent aan de Hoofdstraat.

Dit jaar is fanfare Euterpe een samenwerking aangegaan met een heus circus! Speciaal voor ’s Gravenmoer krijgt het circus de naam, van onze hoofdsponsor Rowij. Fanfare Euterpe is nu het circusorkest; met vrolijke, opzwepende muziek voert de fanfare tijdens de acts de spanning op. U kunt genieten van een komiek, een trapezewerker en talloze andere acts. Bovendien zingt Eefje de Geus twee nummers. Zij is bekend als deelneemster van The Voice Kids 2018 waar zij de finale haalde. Buiten de tent is ook van alles te beleven. Er staat een zigeunerwagen waar een waarzegster, kijkend in haar glazen bol het verleden en de toekomst van het circuspubliek uit ’s Gravenmoer kan zien. De kinderen kunnen er op pony’s rijden. Kortom, zowel binnen als buiten de tent, wordt een gevarieerd programma geboden, voor elk wat wils en voor jong en oud.

Circus Rowij geeft twee voorstellingen; ’s middags om 14.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur. Elke voorstelling duurt ongeveer 2 uur en in de pauze worden in de voortent drankjes en suikerspinnen verkocht.

De kaartjes kosten € 8,50 en zijn vanaf 1mei verkrijgbaar bij COOP ’s Gravenmoer en via de website www.fanfare-euterpe.nl

© Fanfare Euterpe 's Gravenmoer - Website door: Studio Blick! Reclamebureau Ledenpagina Inloggen