De fanfare repeteert iedere donderdag van 19.30-21.45 uur in dorpshuis de Geubel in 's Gravenmoer.

Lidmaatschap Fanfare Euterpe

Leden van de fanfare betalen € 12.50 per maand.

In dit bedrag is inbegrepen:

• Iedere donderdag repetitie( behalve de kinder zomervakantie)
  • Instrument in bruikleen en iedere 3 jaar onderhoud.
  • Laatste vrijdag van januari de jaarvergadering inclusief een maaltijd

Indien nodig kunnen er muzieklessen gevolgd worden, een tegemoetkoming in de kosten worden door het bestuur in overweging genomen.

Om de contributie zo laag mogelijk te houden hebben we verschillende activiteiten om onze clubkas aan te vullen, rommelmarkt, boekenmarkt, oud papier,  Prins Bernard cultuurfonds en de zeer gewaardeerde donateurs.

Agenda

Door de aangescherpte coronaregels is besloten om het buitenconcert niet door te laten gaan.

Boeken-en speelgoedmarkt gaat niet door

De markt wordt voorlopig uitgesteld. We kunnen geen veilige markt garanderen door de coronaregels

Nieuwjaarsconcert

Op zaterdag 9 januari bent u van harte welkom om samen met ons het glas te heffen op 2021.

We beginnen om 20.00 uur uiteraard in onze eigen vertrouwde Geubel.